Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Fii suporter FC Botoșani și achiziționează-ți abonamentul!

8 iulie 2021 | Sport

Abonamentele pentru sezonul competitional 2021 – 2022 vor fi puse în vânzare începand de sâmbătă, 3 iulie 2021, în intervalul 8.00 – 12.00.

Posesorii de abonamente din sezonul anterior pot reînnoi abonamentele pentru aceleași locuri până în data de 9 iulie 2021 și vor avea o reducere de 25% (la prezentarea abonamentului pe sezonul 2020/2021), ulterior acestei date abonamentele putând fi achiziționate și de pe platforma online www.bilete.ro.

Noile carduri se pot ridica de la casa de bilete a Stadionului Municipal, de luni până vineri în intervalul orar 9.00 – 16.00, iar sâmbătă și duminică între orele 8.00 – 12.00.

Prețurile abonamentelor sunt:

Peluza Nord – 180 lei
Peluza Sud – 180 lei
Tribuna I, sector A și C – 300 lei
Tribuna I, sector B (acoperit) – 540 lei
Tribuna II, sector A și C – 300 lei
Tribuna II, sector B – 350 lei

În incinta stadionului Municipal au acces:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Toți spectatorii care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta arenei, unul dintre următoarele documente (inclusiv copii care au peste 7 ani):

act de indentitate (CI, pasaport)
dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID și aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării,
rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore);
rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).

Regulamentul de participare poate fi verificat AICI

Sustine-ti echipa favorita si achizitioneaza un abonament la meciurile oficiale FC Botosani!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri