FOTO/ Drapelul României sărbătorit de social-democrații botoșăneni 

Drapelul României reprezintă mai mult decât o pânză tricoloră pe care o vedem arborată la sediile instituțiilor publice, pe lăncile militarilor ori în competițiile sportive. 
Drapelul nostru are imprimat în fiecare iță idealurile națiunii, sacrificiile eroilor, iubirea patrioților, dar și credința strămoșească a întregului popor – unitatea națională.
Tricolorul, sărbătorit în fiecare an în 26 iunie, este cel mai popular dintre simbolurile oficiale ale României. Ca dovadă a respectului față de acest însemn național, Organizația Județeană PSD Botoșani, a înmânat astăzi botoșănenilor aflați în Piața Tricolorului din municipiul Botoșani, peste 500 de stegulețe tricolore, inscripționate și cu explicații referitoare la semnificația culorilor.
„Ziua drapelului este un prilej de bucurie și mândrie pentru fiecare dintre noi. Ne face o deosebită plăcere să fim alături de botoșăneni an de an, prin acțiuni simple dar menite să aducă un omagiu drapelului național precum și un spirit de unitate civică. La mulți ani, Drapelului României! La mulți ani, România!”, a fost mesajul social-democraților

(Visited 13 times, 1 visits today)