Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

FOTO/ Lucrările de modernizare avansează pe DJ294B, Dobârceni – Murguța – Ștefănești

12 octombrie 2023 | Administratie

Modernizarea infrastructurii rutiere județene continuă într-un ritm susținut!
Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, vicepreședintele Dorin Birta și Cătălin Gheorghian, directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri Botoșani, au inspectat lucrările efectuate de către constructor la trei luni de la începerea procesului de modernizare a DJ294B, Dobârceni – Murguța – Ștefănești.

„Am promis că punem un accent deosebit pe dezvoltarea județului, iar aceasta nu se poate face fără o rețea de drumuri de calitate în întreg județul Botoșani. Suntem în grafic cu această investiție mult așteptată de către locuitorii din această parte a județului. Prin modernizarea DJ294B, Dobârceni – Murguța – Ștefănești, rezolvăm problemele de infrastructură rutieră din sud-estul județului, creând o alternativă modernă de circulație a locuitorilor din zonă și nu numai”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Stadiul fizic al lucrărilor se apropie de 20%, în cel mai scurt timp urmând a începe realizarea balastului stabilizat.

„Am avut discuții cu reprezentanții constructorilor în care le-am reiterat solicitarea noastră de a face lucrări de calitate. Consiliul Județean Botoșani a modernizat și continuă să modernizeze sectoare importante de drum județean, pentru că ne dorim să avem cât mai puține drumuri de piatră”, a declarat vicepreședintele Dorin Birta.

Lucrările, care se ridică la 44,6 milioane de lei, vor fi finanțate din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” (38,6 milioane de lei) și bugetul propriu al Consiliului Județean (6 milioane de lei).

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri