Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

FOTO /VIDEO Doina Federovici: „Am votat pentru echipa care poate să ofere un nivel de viață mai bun pentru fiecare botoșănean și pentru care contează fiecare botoșănean”

27 septembrie 2020 | Politica

Președintele PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici a votat astăzi în jurul orelor 12.00, la secția de votare cu numărul 64 de la școala nr. 1 Botoșani.
Candidatul PSD la funcția de Președinte al Consiliului Județean Botoșani a venit însoțită de soțul sau.

La ieșirea de la urne, Doina Federovici a declarat:”Am votat pentru o echipă de specialiști tineri atât pentru Primăria Municipiului Botoșani, cât și pentru Consiliul Județean, pentru cei care au fost mereu alături de oameni și au pus pe primul loc interesele botoșănenilor.
Am votat pentru cei care întotdeauna au apărat drepturile copiilor, mamelor, familiilor, tinerilor, bunicilor și părinților noștri.
Am votat pentru cei care s-au opus abuzurilor și nedreptăților celor care au încălcat drepturile copiilor și bunicilor noștri și ale profesorilor și medicilor noștri. Am votat pentru candidații care vor să acorde o perspectivă sănătoasă familiilor și copiilor în municipiul și județul Botoșani.
Am votat la Primăria Botoșani pentru un suflu nou, pentru o echipă tânără, care să fie permanent pe teren în relație directă cu botoșănenii, care să organizeze consultări periodice cu cetățenii pentru fiecare lucrare care se realizează în cartierul lor.
Am votat la Consiliul Județean pentru candidatul care a demonstrat că este dedicat comunităților locale din județ și are un program dedicat investițiilor în sănătatea, educație, dezvoltarea infrastructurii și punerea pe harta turistică a României a județului Botoșani.
Am votat pentru echipa care poate să ofere un nivel de viață mai bun pentru fiecare botoșănean și pentru care contează fiecare botoșănean”
.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri