Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

FOTO/VIDEO Marius Budai: „Am votat astăzi pentru siguranță unui trăi mai bun, am votat astăzi pentru educație, pentru sănătatea copiilor și am votat pentru oameni care să dezvolte în continuare județul Botoșani”

27 septembrie 2020 | Politica

Deputatul PSD Marius Budăi a ajuns astăzi în jurul orelor 10.30 la secția de votare situată la grădinița cu program normal din comună Curtesti, pentru a-și exprima votul la alegerile locale. Parlamentarul a venit însoțit de soție.

La ieșirea de la urne Marius Budai a declarat: „De fiecare dată când vin la vot, votez cu gândul la cetățenii români, cu gândul la dezvoltarea comunităților locale și la dezvoltarea județului Botoșani. Am votat astăzi pentru siguranță unui trăi mai bun, am votat astăzi pentru educație, pentru sănătatea copiilor și am votat pentru oameni care să dezvolte în continuare județul Botoșani”.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri