Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

FOTO/ Ziua de 1 Iunie a adus bucurie pentru câteva sute de copii din Bălușeni

1 iunie 2023 | Politica

Activitățile dedicate celor mici organizate de PSD Botoșani au continuat și la Bălușeni, Ziua Internațională a Copilului fiind sărbătorită în avans. La invitația primarului Claudiu Doroftei, social-democrații botoșăneni le-au pregătit copiilor din satele Draxini și Bălușeni jocuri interactive și competiții sportive variate, dar și un atelier de pictură pe față, unde fiecare copil s-a putut transforma fie in zână, în pirat sau fluturaș colorat.

„Astăzi am sărbătorit inocența și bucuria, prin joc și joacă alături de copii. Nu este destul să le oferim jucării celor mici și să-i lăsăm să descopere singuri tainele jocului, ci trebuie să participăm activ și noi, să le oferim copiilor noștri alternative de joacă și învățare, care să înlocuiască jocurile de la tablete și de la telefoanele mobile. Prin astfel de activități le deschidem calea copiilor către o lume a solidarității, de fair-play și de spirit de echipă.”, a fost mesajului consilierului județean Cristina Breșug

An de an, Primăria și Consiliul Local Bălușeni, inspirați de bucuria lucrurilor simple și de veselia de a fi împreună, îi sărbătoresc pe copiii din comună, oferindu-le diverse surprize, dar și tradiționalele dulciuri, atât de îndrăgite de copii.

„Am participat cu bucurie, alături de colegii mei social democrați și de domnul primar, la activitățile dedicate Zilei de 1 iunie, organizate în Draxini și Bălușeni. Ziua de 1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copiii, de a le arăta cât de mult contează pentru noi, de a le oferi iubirea și surprizele noastre, ziua în care ar trebui să lăsăm la o parte grijile, ambițiile, micile și marile adversități și să ne cufundăm cu toții în paradisul numit COPILĂRIE.”, a transmis subprefectul Paula Cojocariu-Berențan.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri