„Frumoasa şi Bestia” la Teatrul „Vasilache”

Teatrului „Vasilache” vă invită să vizionaţi spectacolul „Frumoasa şi Bestia” , după următorul program:

– joi, 9 iunie 2022, de la ora 18:00

– sâmbătă, 11 iunie 2022, de la ora 11:00, spectacol ce va fi susținut în cadrul Campaniei umanitare „Artiști români pentru artiști ucraineni”

– duminică, 12 iunie 2022, de la orele 11:00 și 12:30

„Frumoasa şi Bestia“ este un spectacol de Valentin Dobrescu, după o poveste engleză; Regia artistică – Valentin Dobrescu, Scenografia – Mihai Pastramagiu, Muzica – Alin Macovei-Moraru

Distribuţia: Adelina Cojocariu, Andrei Iurescu, Marius Rusu, Renata Voloșcu, Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu şi Ana-Maria Apetrei

Mai merită povestit subiectul? Cred că nu. Este atât de cunoscut. La început a fost doar o poveste populară engleză, „Frumuşica şi monstrul”. Apoi a fost publicată de Gabrielle -Suzanne Barbot de Villeneuve pe la 1740. Este o poveste din care mari şi mici aflăm cât de puternic este cel mai frumos sentiment uman: dragostea. (Valentin Dobrescu, regizor artistic)

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani.

Prețul biletului este de 15 lei.

Biletele sunt puse în vânzare de marți până vineri, la agenția teatrului, între orele 10:30 și 12:30, dar și în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

Vă aşteptăm cu drag!

Până atunci… toate cele bune!

(Visited 6 times, 1 visits today)