GAZ METAN – FC BOTOȘANI 2-0. Elevii lui Ciobotariu în cădere liberă spre L2!

FC Botoșani a ajuns la o remiză și alte 3 înfrângeri la rând în cele 4 etape din play-out, iar echipa a ajuns la două puncte de locul de baraj, ocupat acum de Hermannstadt. Medieșenii au început spectaculos ieri. Echipa lui Ciobi nu a avut vlagă, a părut resemnată încă din start.

Karaboue (53), Ongenda (55), Golofca (61), Oaidă (68) și Soiledis (78) au tot sperat să egaleze, dar degeaba! Olaru le-a pus stop speranțelor și a făcut 2-0 la ultima fază a partidei!

Valeriu Iftime, a tras un semnal de alarmă inca die la meciul trecut, mesaj care l-a vizat direct pe antrenorul Liviu Ciobotariu, însă antrenorul moldovenilor pare să fie liniștit.

„Eu aș putea să găsesc scuze, că ne-a apăsat prea tare ratarea play-off-ului, dar au trecut 4 etape deja și nu câștigăm. Putea fi realizată accederea în play-off, să se redreseze moralul, dar deja e prea mult, în 4 meciuri am luat un punct și nu e normal. Jucătorii nu mai au aceeași personalitate, le e teamă să nu greșeasacă mingi și atunci nu mai au același joc elaborat”, a conchis Liviu Ciobotariu.

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleşca – Romeo, M. Constantin, Larie, Busu – Fofana, Aurelio – Olaru, Caiado, Chamed – Rondon
Rezerve: Batista, Pereira, Diallo, Ivanov, Ely Fernandes, Yazalde
Antrenor: Edward Iordănescu

FC Botoşani: Fraisl – Patache, Miron, Burcă, Soiledis – Oaida, Rodriguez – Ongenda, Karaboue, Golofca – Roman II
Rezerve: Ed. Pap, Piţian, Papa, Holzmann,L. Fulop, L. Buş, Târşă
Antrenor: Liviu Ciobotariu

(Visited 11 times, 1 visits today)