Cele mai citite

loader-image
Botoșani
18:21, 14 iulie 2024
temperature icon 36°C
cer senin
Humidity 19 %
Wind 10 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 12 Km/h
Clouds Clouds: 0%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:29
Sunset Sunset: 20:08

Ultimele Știri

Iftime schimbă tactica la FC Botoșani!

28 iunie 2024 | Sport

Valeriu Iftime a anunțat că nu mai vrea ca echipa sa să treacă prin emoțiile prin care a trecut în sezonul încheiat de curând, motiv pentru care le-a stabilit fotbaliștilor săi un obiectiv ambițios: calificarea în paly-off.

Urmează întăriri, anunță patronul echipei moldave, care vrea să facă din FC Botoșani o echipă cu pretenții la vârful clasamentului.

„Noutăţi multe nu am, suntem în căutarea unui fundaş central, nu este foarte clar cu partea asta de juniori, de U21, nu suntem o echipă slabă. Am jucat 60 de minute cu prima echipă, cu Legia Varşovia, după care am pus o altă echipă, nişte copii, nişte rezerve.

Asta ne-a demonstrat că nu avem două echipe, avem doar o echipă bună. Nu mă tem de un campionat faţă de anul trecut, cum am plecat cu o viteză redusă, perioada de transferuri este lungă, sper să găsim jucători care să vină la Botoşani, să se potrivească pe ce vrea Bogdan şi echipa lui. Realist, să nu mai am mari emoţii la retrogradare, în rest, mă aventurez să spun că vreau play-off. Botoşani nu e în Liga 1 ca să se ascundă de retrogradare, Botoşani e în prima ligă ca să facă performanţă, să joace fotbal, totul depinde de ce soluţii avem şi cum ne construim la început lotul„, a spus Valeriu Iftime,

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri