Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

În ce condiţii agricultorii riscă penalizări şi chiar pierderea subvenţiei

29 septembrie 2015 | Economic

SECETA PAMANT_640x400În această perioadă, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură verifică în teren datele trecute de agricultori în documentele prin care au cerut subvenţia pe suprafaţă. Potrivit reprezentanţilor unităţii, vor fi verificaţi în total 1.324 de agricultori botoşăneni, aleşi în mod aleatoriu de la nivel central. Cât despre sectorul zootehnic, au fost selectaţi 52 de crescători de oi şi capre din judeţul Botoşani.

„Angajaţii APIA verifică, în funcţie de solicitările din eşantionul de control, dacă fermierii respectă condiţiile cerute, de la suprafaţa terenului până la numărul de animale declarat”, a declarat Ioan Serediuc, purtător de cuvânt în cadrul APIA Botoşani. Concret, aceste controale presupun deplasarea unei comisii la faţa locului pentru a măsura terenul şi a verifica dacă este cultivat conform normelor. Dacă se constată că datele diferă de cele din documente, agricultorii riscă penalizări şi chiar pierderea subvenţiei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri