Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

În weekend: Târgul Regional de Zootehnie, Utilaje Agricole și Produse Tradiționale Botoșani

9 mai 2024 | Eveniment

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, alături de partenerii Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Popăuți, Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis, Asociația Crescătorilor de Taurine și Primăria Răchiți, este încântată să anunțe organizarea celei de-a XVI-a ediții a Târgului Regional de Zootehnie, Utilaje Agricole și Produse Tradiționale Botoșani. Evenimentul va avea loc în perioada 11-12 mai şi va reprezenta o platformă deosebită pentru întâlnirea și interacțiunea profesioniștilor din domeniul agricol și a pasionaților de tradiții și meșteșuguri.

Ne propunem să oferim participanților și vizitatorilor un eveniment de înaltă calitate, ce va cuprinde o varietate de activități menite să promoveze și să susțină sectorul agricol din regiunea noastră.

Printre principalele atracții ale târgului se numără prezentarea de animale şi chiar parade precum: canină, cabalină și ovină. O altă componentă a târgului o va reprezenta noutăţile în materie de utilaje agricole ce vor fi prezentate publicului larg.

Atmosfera va fi întreținută de Ansamblurile Populare de Tineri din județul Botoșani, Codrenii din Republica Moldova și interpreții Diana Rotaru, Mihaela Tabura, Viorica Macovei și Cornelia Ciobanu, care vor asigura momente deosebite de divertisment și bucurie pentru toți participanții.

Târgul, ce va avea loc la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor ”Popăuți”,va fi deschis publicului larg începând de sâmbătă ora 11.00 şi duminică ora 10.00, oferind oportunitatea fermierilor, crescătorilor, meșteșugarilor și producătorilor locali să își promoveze produsele și să își dezvolte rețelele de contact și colaborare. De asemenea, va fi un prilej excelent pentru vizitatori să descopere bogăția și diversitatea sectorului agricol și a produselor tradiționale din regiunea noastră.

Organizatorii invită publicul să participe în număr cât mai mare la acest eveniment deosebit, care aduce în prim-plan frumusețea și potențialul agriculturii și tradițiilor locale.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri