Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Incendii de vegetație uscată în mai multe localități din județ

26 martie 2020 | Eveniment

La această oră, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani si voluntarii din comuna Blândești si Stauceni intervin pentru stingerea unui incendiu care a vegetația uscata de pe un câmp situat între localitățile Victoria (comuna Stauceni) si Cerchejeni (comuna Blândești). Intervenția se anunță a fi de durată având în vedere ca este afectata o suprafață foarte mare.

Si pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Trusesti împreună cu voluntarii din comuna au intervenit, în aceasta seara, mai bine de doua ore pentru stingerea unui incendiu care a cuprins vegetația uscata de pe 20 ha.

ATENŢIE!!! Arderea miriştilor, vegetaţiei uscate şi a resturilor vegetale se execută numai după obţinerea permisului de lucru cu focul, a cărui emitere se face prin grija primarului, de către şeful serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă sau altă persoană desemnată în acest sens. Se exceptează de la această prevedere, executarea arderii vegetaţiei uscate şi a resturilor vegetale în cadrul gospodăriei cetăţeneşti.

Pentru nerespectarea regulilor şi măsurilor de apărare împotriva incendiilor specifice utilizării focului deschis pentru arderea miriştilor, vegetaţiei uscate şi resturilor vegetale, cetăţenii riscă sancţiuni contravenţionale cuprinse între 1000 – 2.500 lei, conform H.G.R. 537/2007 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele de prevenire şi stingere a incendiilor.Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri