Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Incendiu produs din neglijență, la Străteni

4 octombrie 2023 | Eveniment

Doi bătrâni, soț și soție, din localitatea Străteni, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce în locuința acestora a izbucnit un incendiu, cel mai probabil, ca urmare a folosirii substanțelor inflamabile în apropierea focului deschis. Bărbatul, în vârstă de 87 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței, iar femeia, de 72 de ani, un atac de panică. Cei doi au fost transportați la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale de specialitate, cu o ambulanță SMURD.

Evenimentul s-a produs în această dimineață. Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au ajuns la caz, în cel mai scurt timp. Aceștia au constatat că ard bunurile din două camere, acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 75 de metri pătrați, o magazine și peste trei tone de lemne de foc. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor, pompierii au intervenit aproape patru ore.

Pentru înlăturarea pericolului de incendiu, ISU Botoșani vă recomandă:

– nu folosiți/manevrați substanțe inflamabile în apropierea focului deschis;

– nu aprindeți focul în sobe cu ajutorul substanțelor inflamabile precum benzină, gaz sau alte substanțe periculoase;

– nu folosiți alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri