Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Incendiu violent, noaptea trecută, în zona localității Trușești

29 mai 2024 | Eveniment

Un incendiu violent s-a produs noaptea trecută, pe un câmp din localitatea Trușești. Un depozit de furaje a fost cuprins de flăcări după ce a fost lovit de trăsnet. Alarma a fost dată puțin înainte de ora 21:00.
La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii militari de la Garda de Intervenție Trușești și Detașamentul de Pompieri Botoșani, dar și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Trușești și Albești, cu patru autospeciale de stingere și un buldoexcavator. Aceștia au constatat că ardeau peste 40 de tone de furaje și au intervenit rapid astfel încât flăcările să nu se extindă la un alt depozit de furaje.
Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a acționat mai bine de cinci ore.
Misiunea pompierilor a fost una de durată, deoarece trebuia verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere.
Pe timpul intervenției, autospecialele au fost realimentate de mai multe ori.
Au fost protejate de foc peste 100 de tone de furaje.
Pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.


Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri