Cele mai citite

loader-image
Botoșani
05:01, 19 aprilie 2024
temperature icon 4°C
cer fragmentat
Humidity 80 %
Wind 11 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 23 Km/h
Clouds Clouds: 67%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

Infracțiuni la regimul rutier

22 iulie 2023 | Infractional

La data de 21 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională, un autoturism condus de un tânăr, de 27 de ani, din comuna Albești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are exercitarea dreptului de a conduce suspendat, din luna noiembrie 2022, pentru infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii continuă cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 21 iulie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Avrămeni, un autovehicul condus de un bărbat, de 37 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult decât atât, autovehiculul pe care îl conducea tracta o remorcă neînmatriculată.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

La data de 22 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au oprit pentru control, pe strada Nicolae Iorga, din orașul Săveni, un autoturism condus de un tânăr, de 27 de ani, din județul Teleorman.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri