Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Întâlnire de lucru pentru pregătirea proceselor electorale din județul Botoșani în 2024

8 ianuarie 2024 | Administratie

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Sorin Cornilă, a organizat astăzi o întâlnire de lucru în vederea pregătirii celor patru procese electorale care vor fi organizate în anul 2024 de Instituția Prefectului la nivelul județului Botoșani. Este vorba despre alegerile europarlamentare, locale, prezidențiale și parlamentare.

La ședință au participat reprezentanții Direcției Județene a Autorității Electorale Permanente Botoșani, Direcției Județene de Statistică Botoșani și Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Botoșani.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre organizarea secțiilor de votare, despre circumscripțiile electorale, calendarul sesiunilor de instruire ale experților electorali, modificările cadrului legislativ și pregătirile necesare pentru desfășurarea în bune condiții a proceselor electorale.

Prefectul județului Botoșani a subliniat necesitatea unei bune colaborări între instituțiile publice cu atribuții în domeniu, precum și cu autoritățile publice locale.

Sorin Cornilă: ”Calendarul electoral din acest an este unul aglomerat, de aceea am inițiat astăzi o serie de întâlniri tehnice, am pornit din timp demersurile de organizare. Astăzi a fost prima întâlnire din această serie, vor urma și altele și cu structurile județene ale MAI și autoritățile publice locale, facem toate demersurile pentru a organiza în bune condiții a tuturor proceselor electorale în județul Botoșani. Îmi doresc să organizăm exemplar alegerile din acest an. Votul reprezintă modalitatea cea mai eficientă prin care poporul participă la actul de guvernare, de aceea este de datoria noastră să organizăm alegerile impecabil.”

https://bt.prefectura.mai.gov.ro/intalnire-de-lucru-pentru-pregatirea-proceselor-electorale-din-judetul-botosani-in-2024/

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri