Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Investiții în dotarea unităților de învățământ din Botoșani

11 mai 2023 | Administratie

31 de unități de învățământ cu personalitate juridică (+14 unități de învățământ arondate), vor beneficia de dotări cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, după cum urmează:
-30 laboratoare de informatică (învățământ preșcolar, profesional tehnic, primar, gimnazial, liceal)
-651 săli de clasă dotate cu echipamente digitale
-670 săli de clasă dotate cu mobilier și materiale didactice
-57 laboratoare de științe dotate cu mobilier și materiale didactice
-49 laboratoare de științe dotate cu echipamente digitale
-75 cabinere școlare dotate cu mobilier, materiale sportive și echipamente digitale
-16 ateliere de practică dotate cu echipamente digitale
-14 ateliere de practică dotate cu mobilier și materiale didactice
Toate acestea vor fi posibile grație proiectului depus de Primăria Municipiului Botoșani – „Dotarea unităților de învățământ din municipiul Botoșani cu mobilier, echipamente didactice și echipamente digitale”, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)/Componenta C15 – Educație.
În valoare totală de 45,6 milioane de lei, proiectul a fost declarat admis în urma etapei de evaluare a eligibilității solicitanților și proiectelor accesate în cadrul aceluiași apel.
„Profesorii vor avea acces la resurse educaționale noi și variate, care îi vor ajuta să își dezvolte competențele și abilitățile de predare, crescând astfel satisfacția profesională iar elevii vor avea acces la tehnologie modernă și vor fi pregătiți pentru o lume digitală în continuă schimbare”, a susținut primarul Cosmin Andrei.
Astfel, Primăria Municipiului Botoșani își propune creșterea calității și atractivității infrastructurii de învățământ profesional – tehnic și preuniversitar.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri