Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Investițiile în drumurile naționale din județul Botoșani abandonate de Guvernul PNL, care e ocupat cu numirile de politruci pe funcții publice!

12 mai 2020 | Politica

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici atrage atenția asupra situației dezastruoase în care se află finanțările de la bugetul de stat în 2020 pentru turnarea de covoare asfaltice pe drumurile naționale care traversează județul.

Realitatea este că pe liberali nu îi interesează cum se circulă pe drumurile naționale care traversează județul Botoșani. Altfel nu îmi explic de ce Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a redus la minim și a tăiat investițiile aprobate anul trecut de Guvernarea PSD pentru județul Botoșani. Dacă anul trecut Guvernarea PSD a aprobat turnarea de covoare asfaltice pentru 100 de km de drumuri naționale din județ, liberalii au tăiat și au lăsat doar 7 km pentru 2020. O rușine! La fel au făcut și cu banii pentru deszăpezire, unde au alocat sume derizorii pentru următoarele sezoane de iarnă!”, a declarat Doina Federovici. 

În lipsă de măsuri ferme pentru sprijinirea oamenilor care nu mai au locuri de muncă, le-au scăzut veniturile sau și-au închis afacerile, liberalii mint, manipulează și dezinformează!

PNL, atât la nivel central cât și la nivel local nu are timp să se aplece asupra problemelor importante din județul Botoșani. În schimb se ocupă cu diversiuni de tot felul și dă vina pentru orice pe PSD, care nu mai e la guvernare de 6 luni. De fapt, liberalii vor să ascundă bâlbele, greșelile și rezultatele proaste ale guvernării lor, tunurile financiare cu materiale sanitare și numirile politrucilor săi incompetenți în funcții bănoase pentru care n-au nicio calificare. Așa se face că la Botoșani, de când au preluat guvernarea se ocupă de instalarea pe funcții publice de conducere a întregului activ de partid și nimic mai mult”, a subliniat președintele PSD Botoșani.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri