Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

ITP falsificat, depistat la controlul de frontieră

18 iulie 2023 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privința unui cetățean din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare ce avea aplicată o ştampilă ce atestă inspecţia tehnică periodică, falsificată.

În Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a ieşi din țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Polonia, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 21 de ani.
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat certificatul de înmatriculare, care avea aplicată o ştampilă ce atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice, care a ridicat suspiciuni că ar fi falsificată.
Colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că ştampila aplicată nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale uneia autentice, fiind falsă.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat autoturismul contra sumei de 1600 de euro, fără a avea cunoştinţă că documentele sunt falsificate.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri