Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Iulian Rotariu este câștigătorul ultramatatonului „Ultra Asia Race” Vietnam!

13 martie 2020 | Eveniment

Pompierul botoșănean a reușit sa își domine adversarii pe tot parcursul celor trei etape.

Ultramatatonul Ultra Asia Race Vietnam s-a desfășurat în perioada 09 – 12 martie și a aliniat la start 18 dintre cei mai buni alergători de ultramaraton extrem din lume. Doar 10 au ajuns la finish.

Audacia et devotio! Intr-o clipă se trăiește viata! Să mulțumim Bunului Dumnezeu pentru atâtea clipe minunate! Împreună învingem!” – a transmis Iulian.

Iulian Rotariu este primul și singurul român care a participat la acest ultramataton, organizată de cei de la Canal Aventure. Concurenții au avut de parcurs 160 de km în patru etape, urmând itinerariul marcat de organizatori. Din cauza restricțiilor impuse de autorităților din Vietnam din cauza coronavirusului, etapa a III – a a fost anulata. Așadar, concurenții au parcurs 106 km.A fost o cursă autosusţinută, participanții și – au purtat echipamentul şi hrana într-un rucsac.

Și de această dată, Iulian a alergat în scop caritabil, încercând să sprijine în acest mod activitatea Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Botoşani.


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri