Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Jandarmii botosaneni vor asigura ordinea și siguranța publică la manifestările prilejuite de sărbătorirea Nașterii Maicii Domnului

7 septembrie 2023 | Eveniment

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și siguranța publică la manifestările religioase și cultural-artistice prilejuite de sărbătorirea Nașterii Maicii Domnului.

Vineri, 8 septembrie, jandarmii botoșăneni, în cooperare cu efective de poliție și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Botoșani, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a Hramului mănăstirii Vorona și a Festivalului Internațional de Folclor ,,Serbările Pădurii”, organizat în Poiana Vorona, unde este așteptată prezența unui număr mare de participanți, dar și a spectacolului pentru tineret din fața Centrului Cultural Vorona, desfășurat începând cu ora 21.00.

În aceeași zi, jandarmii, împreună cu polițiștii și pompierii botoșăneni, vor acționa, potrivit competențelor instituționale, în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, a faptelor cu violență și a consumului de substanțe psihoactive, dar și pentru fluidizarea traficului rutier și pietonal și prevenirea și stingerea unor eventuale incendii la spectacolele ocazionate de organizarea Zilelor comunelor Leorda, Santa Mare, Păltiniș, Albești, precum și la Hora Satului Coțușca.

Tot vineri, jandarmii vor fi prezenți și pe Complexul Sportiv Săveni, la evenimentul ,,Discoteca estivală a copiilor și adolescenților”.

Sâmbătă dimineață, jandarmii vor fi alături de credincioșii prezenți la Hramul mănăstirii Sihăstria Voronei, precum și la pelerinajul la moaștele Sfântului Onufrie, pentru ca liniștea credincioșilor și a clerului să nu fie afectată de producerea unor incidente nedorite.

Recomandăm participanților să respecte măsurile stabilite de organizatori, indicațiile forțelor de ordine și normele de prevenire a incendiilor, să acorde atenția cuvenită minorilor care îi însoțesc și bunurilor personale de valoare, să nu blocheze căile de acces pentru a permite intervenția autospecialelor și a echipajelor medicale de urgență și să solicite sprijinul forțelor de ordine în mod direct în cazul sesizării unor fapte antisociale de natură penală sau contravențională care îi afectează pe ei sau pe cei din jur.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri