Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

La volan, cu permisul de conducere suspendat

25 mai 2020 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

În data de 24 mai a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi– I.T.P.F. Iași au oprit în localitatea de frontieră Hilişeu-Crişan, județul Botoşani, un autoturism marca Opel, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român F.V., în vârstă de 60 de ani.
La solicitarea documentelor pentru control, persoana a refuzat să le prezinte, devenind recalcitrantă şi încercând să părăsească locul constatării.
Poliţiştii de frontieră l-au condus pe bărbat la sediul sectorului, iar în urma verificărilor au constatat că acesta are permisul de conducere suspendat.
În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri