Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” și-a reluat, de astăzi, activitatea

3 martie 2023 | Video

VEZI STIREA IN FORMAT VIDEO

Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” și-a reluat, de astăzi, activitatea la capacitate maximă, după finalizarea lucrărilor de modernizare.

Investiția, în valoare de 2 milioane de lei, este finanțată din fondurile proprii ale Consiliul Județean. Lucrările au început în anu 2021, cu refacerea acoperișului, a hidroizolației și reabilitarea energetică. și a continuat anul trecut cu reparațiile capitale. Laboratorul a fost inaugurat și sfințit astăzi în prezența președintelui Consiliului Județean Botoșani Doina Federovici, a parlamentarilor Alexandra Huțu, Dan Șlincu și Lucian Trufin, subprefectul Paula Berențan, Florin Gavril, consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului Sorin Grindeanu și Angel Călin, subsecretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului.

Cel mai mare laborator din județ a fost dotat cu mobilier nou, în valoare de 120.000 de lei, bani alocați de Spitalul Județean „Mavromati”, din fondurile proprii, dar și cu un analizor de imunologie Architect, în valoare de 450 de mii de lei, achiziționat printr-un proiect depus pe POIM.

Alte dotări cu aparatură și echipamente performante ( în valoare de peste ) vor fi făcute cu fonduri atrase prin PNRR, în cadrul proiectului depus pe PNRR de Consiliul Județean Botoșani pentru prevenirea infecțiilor nosocomiale, în valoare de peste .
Aceste investiții sunt extrem de binevenite, în contextul în care capacitatea de prelucrare a probelor biologice a crescut în primele luni ale acestui an.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri