Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Lectie de patriotism si istorie locala la Mihalaseni

14 iunie 2013 | Administratie

Fotografie0300Despre necesitatea cunoaşterii istoriei naţionale, Nicolae Iorga scria “Cine nu îşi cunoaşte istoria neamului este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii”.

De Ziua Eroilor, conducerea scolii din Mihalaseni, cadre didactice, elevi, părinții, dar
in primul rand,  reprezentanții ai autorităților locale, cu totii au comemorat, la chiar troita din localitate, amintirea celor căzuți pentru apărarea patriei.  Sarbatoarea Inaltarii Domnului s-a mutat astfel la Monumentul Eroilor, monument dedicat cinstirii eroilor neamului. Elevii prezenti au participat la slujba de pomenire care a fost  oficiata  după Sfânta Liturghie, urmata de un moment de reculegere in memoria celor care si-au dat viata pentru libertatea urmasilor lor. Despre semnificaţia acestei zile au fost prezentate alocuţiuni de  catre oficialitatile locale.  Si, fiind totusi o zi de sarbatoare, elevii au pregatit si o serie de activități artistice care au urmat depunerilor de flori la Monumentul Eroilor.

Urmariti momentele de la Mihalaseni accesand Foto exclusiv  (Comuna Mihalaseni – comemorarea eroilor)

 

 

 

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri