Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

LPS BOTOȘANI-campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

24 aprilie 2024 | Social - Educatie

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru categoriile de vârstă U20 și Tineret, competiție organizată de către Federația Română de Atletism la București.

Liceul cu Program Sportiv Botoșani s-a înscris în competiție cu două echipe de junioare și o echipă de juniori care au luat startul alături de cei mai buni atleți fondiști ai României.

Și în anul 2024 Liceul cu Program Sportiv Botoșani confirmă la nivel național prin secția de atletism, echipa de băieți aliniată la startul competiției reușind să se impună devenind campioni naționali atât la categoria de vârstă U20 cât și la Tineret.

Sportivii care au făcut posibil acest rezultat remarcabil sunt: Andrei Pașcanu, Ștefan Parasca, Victor Epure și Nemțuc Valentin.

Supremația secției de atletism a fost confirmată și în competiția dedicată fetelor,Liceul cu Program Sportiv Botoșani aliniind la start 2 echipe, adjudecându-și și aici titlul de campioană națională:

L.P.S.Botoșani A: campioane naționale la categoria de vârstă U20 și vicecampioane la categoria de vârstă Tineret. Echipa a fost formată din Ștefania Țicăleac, Alexandra Politic și Denisa Podariu.
L.P.S. Botoșani B: vicecampioane naționale la categoria de vârstă U20 și medalie de bronz la categoria de vârstă Tineret. Echipa a fost formată din Crina Achihăiței, Andreea Focan și Ecaterina Cucu.

În competiția individuală Liceul cu Program Sportiv a mai obținut încă 4 medalii prin sportivii:

Ștefania Țicăleac: medalie de aur la U20 și medalie de argint la Tineret
Alexandra Politic: medalie de bronz la U20
Andrei Pașcanu: medalie de argint la U20

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri