Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Lucrari de reparatii la calea de rulare a tramvaielor

10 decembrie 2014 | Fără categorie

tramvai
De miercuri seara si pana joi dimineata, tramvaiele nu vor mai iesi din depoul Societatii Eltrans. Conducerea le cere scuze botosanenilor pentru disconfortul creat. Incepand din luna ianuarie, pretul biletelor, dar si a abonamentelor ar putea fi majorat. Conducerea societatii vrea cu orice pret majorarea, insa decizia finala este tot in mana consilierilor locali. Desi societatea este pe profit, Consiliul de Administratie, dar si Adunarea

Generala a Actionarilor, au cerut conducerii sa faca toate demersurile pentru ca majorarea biletelor si a abonamentelor sa fie posibila incepand cu anul viitor. Consiliul Local a primit deja toata documentatia necesara, in care se explica pe indelete necesitatea majorarii. Masura va fi supusa la vot in sedinta de Consiliu Local din luna ianuarie, si daca va fi aprobata, pretul biletelor va creste de la 1,5 lei la 2 lei, iar abonamentul va costa 50 de lei, in loc de 48 lei. Masura nu afecteaza in nici un fel pe pensionarii care beneficiaza de abonamente gratuite. Pana acum, peste 9.000 de pensionari au solicitat eliberarea de abonamente gratuite.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri