Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

”MAI aproape de copii” – 1 iunie 2024

25 mai 2024 | Administratie

Instituția Prefectului – Județul Botoșani, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, organizează în data de 1 iunie 2024, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, a treia ediție a evenimentului ”MAI aproape de copii”.
Vizitatorii se vor putea familiariza cu activitatea polițiștilor, jandarmilor, pompierilor, polițiștilor de frontieră, medicilor și paramedicilor SMURD, și vor avea ocazia să vadă tehnica expusă de fiecare structură a ministerului.
În parcarea din fața Palatului Administrativ din Botoșani, copiii vor putea urmări îndeaproape demonstrațiile câinilor special antrenați pentru prinderea infractorilor, pot învăța câteva reguli de comportament în situații de urgență și pot participa la atelierele organizate special pentru ei.
Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă: ”Este deja al treilea an în care organizăm acest eveniment special dedicat copiilor. Suntem cu toții încântați și așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim, pe 1 iunie, în fața Prefecturii pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului.”
Cei mici își pot întâlni eroii în uniformă și pot descoperi surprizele pregătite de organizatori pe 1 iunie, în intervalul orar: 10:00 – 13:00.
https://bt.prefectura.mai.gov.ro/mai-aproape-de-copii-1-iunie-2024/

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri