Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Mai multe instituții de învățământ vor fi reabilitate

5 octombrie 2023 | Administratie

Primăria Municipiului Botoșani are în prezent, în desfășurare, licitații în valoare de 85 de milioane de lei, a anunțat, miercuri, primarul Cosmin Andrei. Acestea au ca obiective de investitii reabilitarea unor strazi, amenajări de spații publice, de recreere, spatii de joacă, sisteme de iluminat și de supraveghere în Centrul Vechi, închiderea stațiilor de stocare temporara a deseurilor, precum si reabilitarea energetic a unor unitati de invatamant.

Între unitățile beneficiare sunt Colegiul Național Mihai Eminescu, care va beneficia de lucrări în valoare de 25 de milioane de lei, cu termenul de depunere a ofertelor 30 octombrie, Școala Generală numărul 13, cu lucrări în valoare de 11,7 milioane de lei, termen de depunere 16 octombrie, Școala Generală numărul 7, cu lucrări în valoare de 9,8 milioane de lei și Școala 10, cu cuantum al lucrărilor de 8,8 milioane de lei , ambele cu termen de depunere a ofertelor 17 octombrie.

„Ce presupun aceste lucrări, la care așteptăm firmele din Botoșani și nu numai: anveloparea clădirilor, renovarea sistemului cu energie termică, reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice sau termice pentru consumul propriu, utilizarea resurselor regenarabile de energie, lucrări de instalare, reabilitare, modernizare a sistemelor de climatizare, lucrări de modernizare a sistemelor de iluminat”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

Sunt scoase la licitație și lucrările de la Liceul de Artă Ștefan Luchian, în valoare de 8,1 milioane de lei, termen de depunere 18 octombrie, de la Școala Generală nr. 12, valoare a lucrărilor 6,6 milioane de lei și Grădinița cu program prelungit numărul 19 ambele cu termen de depunere 19 octombrie.

Edilul a mai precizat că unele lucrări la exteriorul clădirilor pot fi efectuate fără a fi nevoie de relocarea copiilor în alte clădiri și fără a afecta procesul de învățământ.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri