Cele mai citite

loader-image
Botoșani
11:13, 23 februarie 2024
temperature icon 14°C
cer acoperit de nori
Humidity 56 %
Wind 3 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 98%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 07:06
Sunset Sunset: 17:47

Ultimele Știri

Manager nou la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”

12 iulie 2023 | Administratie

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” are un nou manager. Este vorba de economistul Angel Iulian Călin. Acesta are o bogată experiență managerială, activând în trecut ca secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, viceprimar al orașului Săveni și director executiv adjunct al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. Decizia survine ca urmare a intrării în vigoare a demisiei actualului manager, economistul Doina Caba, care a condus Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” în ultimii doi ani și opt luni.

Domnul Angel Călin este un foarte bun profesionist și am convingerea că va performa și la Spitalul Județean așa cum a făcut-o și în celelalte funcții pe care le-a ocupat de-a lungul carierei. Vasta sa experiență în domeniul resurselor umane, cât și cea administrativă acumulată în perioada în care a deținut funcția de viceprimar al orașului Săveni și apoi pe cea de secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a cântărit decisiv în decizia nominalizării dumnealui la conducerea uneia dintre cele mai mari unități sanitare din țară”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

În ultimii doi ani și jumătate, Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” a devenit principala prioritate a executivului Consiliului Județean, care, alături de doamna manager Doina Caba, a demarat un proces accelerat de reformă și modernizare, proiectele implementate sau aflate în derulare – cu finanțare guvernamentală, europeană și PNRR – ridicându-se la 35 de milioane de euro.

„În mandatul doamnei Doina Caba, Spitalul Județean a cunoscut o nouă abordare managerială axată pe investiții majore și achiziții de aparatură și echipamente medicale moderne. Împreună am trecut cu brio prin procesul de reacreditare a Spitalului Județean, am conturat proiecte importante pentru dezvoltarea sistemului sanitar botoșănean, pentru care țin să-i mulțumesc. Am avut o colaborarea excelentă bazată pe respect și prietenie, iar rezultatele muncii noastre nu pot fi negate de nimeni. Țin să-i mulțumesc încă o dată pentru efortul depus și îi doresc mult succes în provocările viitoare pe care le va accepta”, a conchis Doina Federovici.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri