Cele mai citite

loader-image
Botoșani
23:38, 24 iulie 2024
temperature icon 21°C
cer acoperit de nori
Humidity 87 %
Wind 9 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 13 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:41
Sunset Sunset: 19:57

Ultimele Știri

MANOLEASA: “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată”

19 septembrie 2023 | Administratie


“PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată”
Comuna Manoleasa, județul Botoșani, demarează proiectul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN COMUNA MANOLEASA, JUDEȚUL BOTOȘANI”, cod F-PNRR-Dotari-2023-6087, acordată Beneficiarului, prin Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării, în cadrul apelului ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, prin PNRR\ Pilonul VI. Politici pentru noua generație\ Componenta C15: Educație \Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior \Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și \Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației\ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar\ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.
Obiective specifice:
1. Asigurarea infrastructurii și resurselor tehnologice necesare pentru următoarele unități de învățământ: ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 MANOLEASA (cu personalitate juridică) și structurile arondate: ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 LIVENI, ȘCOALA PRIMARĂ NR. 3 FLONDORA, ȘCOALA PRIMARĂ NR.4 SADOVENI, ȘCOALA PRIMARĂ NR. 5 ZAHORENI, GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL NR.6 LOTURI, permițând accesul elevilor la tehnologie, echipamente specifice și mobilier adecvate.
2. Oferirea dotărilor necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă, în laboratorul de informatică, inclusiv dotările și echipamentele educaționale specializate pentru elevi.
3. Facilitarea accesului elevilor la tehnologie prin echipamente dedicate.
Astfel aproximativ 428 de elevi din comuna vor beneficia de rezultatele obținute prin implementarea proiectului.
Data de inceput a proiectului este 04.09.2023, iar data de finalizare este 31 decembrie 2024.
Valoarea totală a Contractului de finanțare este de 724.076,83 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum 608.467,93 lei, valoarea TVA eligibil aferentă este de 115.608,90 lei.
Date de contact beneficiar Proiect:
Adresă: Județul Botoșani, Comuna Manoleasa
Email: [email protected]
Telefon: 0745975031

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României!
“PNRR. Finanțat de Uniunea Europeana – UrmătoareaGenerațieUE”
http://mfe.gov.ro/pnrr/ http://facebook.com/PNRROfficial/

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri