Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

MARIUS BUDĂI este propunerea PSD pentru conducerea Comisiei parlamentare de anchetă privind achiziţiile şi gestionarea stării de urgenţă

5 iulie 2020 | Politica

Marius Budăi, fost ministru al Muncii, este propunerea PSD pentru conducerea Comisiei parlamentare de anchetă privind achiziţiile şi gestionarea stării de urgenţă. Demitarul anunță ce va face din fruntea acestei comisii, astfel încât adevărul să fie aflat de români.

„În premieră, NU mă voi limita doar la audierea reprezentanților publici. Vom lua mărturii de la cetățeni. Vom vorbi cu oamenii care au venit în România pe perioada pandemiei. Vom face audieri tip videoconferința. Toate acestea vor fi transparente. Vom discuta si cu medicii”, a declarat Marius Budăi, într-o conferință de presă, de la sediul PSD.

Fostul ministru a mai spus că din cauza Guvernului Orban economia s-a prăbușit.

Este de neînțeles de ce acest guvern nu s-a inspirat din ce au făcut alte state europene. Economia românească s-a prăbușit. E bătaie de joc, dl Orban! Economia românească se sufocă. Acum avem nevoie de măsuri, nu în 2023”, a mai declarat parlamentarul.

Prima reuniune a Comisiei de anchetă va avea loc marți, la Camera Deputaților.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri