Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Marius Budăi: „Guvernul Orban-PNL păstrează distanța față de cetățenii români”

4 august 2020 | Politica

La 9 luni de la învestirea guvernului Orban_PNL, cetățenii români nu beneficiază de nicio măsură reală de protejare a veniturilor și a puterii de cumpărare. Din contră, Guvernul anunță că se taie 80% din creșterea alocațiilor si 75% din creșterea pensiilor, adoptate prin lege. De majorarea salariilor dascălilor nu spun nimic. După 1 milion de cetățeni români ajunși șomeri în 9 luni, urmează să vedem în statistici peste 2 milioane de cetățeni români trimiși în sărăcie de Guvernul Orban_PNL.
În același timp, Orban și fantasticul premier dezertor Cîțu au adoptat vineri în ședința de Guvern un Memorandum prin care 500 milioane de lei din buget, din taxele și impozitele românilor merg direcționat către 3 companii de asigurare a creditului comercial, cu acționari străini. Simplu spus, ca urmare a lobby-ului direct făcut la Guvern de către beneficiari, jumătate de miliard de lei sunt transferați din buget în conturile acestor firme pentru plata daunelor generate de neîncasarea facturilor la timp.
Este o bătaie de joc pentru 9 milioane de copii, dascăli și pensionari. Pe de o parte se afirmă că nu sunt bani pentru mărirea alocațiilor, salariilor profesorilor și pensiilor, conform legii, iar pe de altă parte nu există sedință de Guvern în care să nu auzim că a fost adoptată vreo “inginerie financiară”, prin care miliarde de lei pleacă din bugetul de stat către interese financiare private.
Este o guvernare hoață, pe datorie. O guvernare care a amanetat viitorul cetățenilor români pentru următorii 10 ani prin cele peste 100 miliarde lei împrumutați în doar 9 luni. Nimeni nu știe unde au fost folosite aceste împrumuturi record, în condițiile în care majoritatea companiilor românești intră în insolvență sau faliment iar pentru populație ZERO măsuri de creștere a veniturilor.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri