Cele mai citite

loader-image
Botoșani
15:14, 14 iulie 2024
temperature icon 36°C
cer senin
Humidity 16 %
Wind 17 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 12 Km/h
Clouds Clouds: 0%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:29
Sunset Sunset: 20:08

Ultimele Știri

MARIUS BUDĂI: „Investițiile străine directe au crescut cu 34% față de anul 2023”

3 iulie 2024 | Politica

Conform unei analize a Camerei de comerț Româno-Americane(AMCHAM), România este cea mai bună destinație de investiții din regiune!

Am avut multe “reacții adverse” ale celor “de dreapta” care săreau în sus cât casa și afirmau că majorarea salariului minim și suprataxarea corporațiilor vor alunga investitorii din țară.
Iată că măsurile din programul de guvernare al PSD, care au fost preluate și implementate de guvernul Ciolacu, produc efecte pozitive în economia țării noastre. Mă refer aici în principal la promovarea la maximum posibil a investițiilor, atât ale statului cât și cele private.

În primele 4 luni ale lui 2024, investițiile străine directe au crescut cu 34% față de anul 2023, când oricum au fost la un nivel foarte bun. Investitorii străini au adus în România 3,23 miliarde de euro față de 2,4 miliarde de euro, în ianuarie-aprilie 2023. Această creștere este dovada concretă a încrederii pe care investitorii o acordă țării noastre. România continuă să reprezinte un mediu de afaceri cu mare potențial, care oferă siguranță dar și randamente.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri