Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Marius Croitoru: „Gruparea locală poate da replica Stelei”

1 decembrie 2014 | Fotbal, Sport

DSC_0119 (Copy)Partida FC Botoşani- Steaua va începe la ora 20:30 şi va fi transmisă în direct de Look TV. „Steaua a dovedit în acest campionat că este o echipă foarte bună dar a şi suferit înfrângeri. Noi jucăm acasă şi ei probabil vor veni şi mai obosiţi după meciul din Danemarca. Pe noi nu e deloc presiune. Problema noastră, a FC Botoşani a fost cu echipele care au venit şi s-au apărat. Cu

ehipele care au ieşit la joc nu am avut probleme niciodată. Noi nu suntem o echipă care să ştim să ne apărăm. Noi suntem echipă care ştim să jucăm, să atacăm. Aţi văzut şi în acest sezon că noi nu am găsit antidotul contra echipelor care se pun pe două linii. Nouă ne place jocul deschis, spaţiile pentru că avem jucători de acest tip. Ori nu cred eu că Steaua va veni să se apere la Botoşani ci va veni să joace, să câştige pentru că şi ei au în componenţă jucători valoroşi, de atac. Toată viaţa mea am privit numai înainte, nu am rămas niciodată ancorat în trecut. Nu am fost nici primul şi nici ultimul jucător care a ajuns la Steaua şi nu s-a integrat. Au trecut cinci-şase ani de atunci. A fost o perioadă grea după ce am plecat din Ghencea şi nu mă aşteptam niciodată să fie aşa despărţirea. Nu, nu am de luat nicio revanşă. Mă simt bine aici, sunt apreciat şi chiar îmi merge bine” a declarat Marius Croitoru.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri