Cele mai citite

loader-image
Botoșani
00:43, 25 iulie 2024
temperature icon 20°C
cer acoperit de nori
Humidity 88 %
Wind 8 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 8 Km/h
Clouds Clouds: 95%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:41
Sunset Sunset: 19:57

Ultimele Știri

Mașină cu gunoi răsturnată pe o stradă din municipiul Dorohoi

12 iunie 2024 | Eveniment

Un ansamblu de vehicule încărcat cu gunoi s-a răsturnat pe o stradă din municipiul Dorohoi și s-a oprit lângă gardul unei gospodării. Evenimentul a avut loc în această dimineață.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat faptul că nu erau persoane încarcerate și că existau scurgeri de carburanți pe partea carosabilă. Conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor și au acționat pentru sablarea părții carosabile, dar și pentru deconectarea bornelor de la bateria ansamblului rutier.

Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.


Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri