Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Mașină-probă, dispărută din curtea poliției

15 februarie 2023 | Fără categorie

Polițiștii botoșăneni s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de sustragere sau distrugere de probe, ca urmare a faptului că un autoturism care se afla în zona sediului poliției, pentru clarificarea unor aspecte judiciare, a fost sustras.
Astăzi a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 42 de ani, din comuna Răchiți, unde a fost identificat autoturismul respectiv.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale.Totodată, au fost dispuse verificări prin intermediul Biroului Control Intern pentru clarificarea situației de fapt.

La sfârșitul lunii ianuarie conducătorul auto a fost surprins conducând cu viteză, însă nu s-a conformat semnalului de oprire efectuat de către polițiști. El și-a continuat deplasarea și a reușit să scape abandonându-și mașina pe un câmp din Răchiți. Aceasta a fost ridicată de polițiști  pentru a fi expertizată.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri