Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Mercedes în valoare de peste 110.000 lei furat din Spania, oprit la Stânca

3 iunie 2024 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Merecdes GLC, care figura în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare.

În data de 02 iunie 2024, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetățean român în vârstă de 59 ani, care conducea un autoturism marca Mercedes GLC, an fabricație 2020, înmatriculat în România.
Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare cu privire la autoturism, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Spania.
Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în luna iulie 2021 de la o persoană din municipiul Brăila, contra sumei de 22.000 de euro. La data achiziției, autoturismul era înmatriculat în România, iar bărbatul nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 110.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri