Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Mesajul deputatului PSD Costel Lupașcu cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății

7 aprilie 2020 | Politica

   

,,Cu ocazia zilei de 7 aprilie – Ziua Mondială a Sănătății le mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și devotament tuturor medicilor, asistenților medicali, infirmierilor, întregului personal medical și nemedical, personalului administrativ din sănătatea botoșăneană!’’
a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.

Ziua Mondială a Sănătăţii este marcată an de an în data de 7 aprilie, iar în aceste zile  oamenii de pe întregul glob înțeleg din nou adevărata valoare a sănătății. Personalul medical se află asăzit în prima linie a luptei contra CoVid19, în spitale, în direcțiile de sănătate publică, în unitățile sau compartimentele de primiți urgente, pe secțiile de spital sau în centrele de îngrijiri medicale, iar toți au un rol extrem de important în tratarea tuturor bolanvilor.

   

,,Astăzi trebuie să mulțumim tuturor medicilor, asistenților medicali, infirmierilor, întregului personal medical și nemedical, personalului administrativ din sănătatea botoșăneană pentru ca au grijă de sănătatea noastră! Tratamentul și grija pe care le demonstrează zilnic, dedicarea față de meserie și profesionalismul lor sunt cheia încrederii că vom depăși acest pericol imens pentru umanitate – pandemia COVID19. Muncind, medicii colectează și examinează date, îmbunătățind continuu capabilitățile de tratament și, drept rezultat, avem deja pacienți vindecați. Respect munca depusă şi le sunt alături așa cum am făcut-o mereu. Iar datorită muncii și dăruirii tuturor am încredere că vom depăși curând criza și vom reveni la ritmul normal al vieții. Pacienţilor le transmit să fie încrezători în cadrele noastre medicale şi în eforturile depuse de către medici pentru tratarea lor și asigurarea accesului la servicii de sănătate de calitate şi la medicamente. Trăim cu toții cea mai mare provocare a ultimilor mulți, foarte mulți ani și da, e nevoie de implicarea tuturor! Numai împreună cu toţii – pacienţi, cadre medicale, autorităţi sanitare, autorităţi locale – vom putea avea grijă de sănătatea noastră! 

Astăzi se face înțeles imperativul protejării sănătății fiecărei persoane, iar sensul expresiei „cea mai mare valoare și bogăție a unui om este sănătatea” devine tot mai bine înțeles. Vă doresc tuturor să aveți parte de sănătate și să fiți mereu respectați, înțeleși și apreciați în societate!’’  a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri