Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Metodă invetivă de ascundere a țigărilor

15 mai 2023 | Infractional

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit la controlul de frontieră, ascunse în bordul unui autocamion, peste 2.000 țigarete de contrabandă.

În ziua de 13 mai a.c, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un cetățean român care conducea un autocamion înmatriculat în România.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bordul autocamionului, cantitatea totală de 2.140 ţigarete (107 pachete), de proveniență Republica Moldova.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii întregii cantități de țigări, sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 7.000 lei, precum și reținerea mijlocului de transport până la plata amenzii.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri