Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Microbuz pierdut pentru transportul ilegal de substanţe periculoase

21 iulie 2023 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privința unui cetățean din Republica Moldova care a încercat să introducă ilegal în ţară recipiente cu substanţe periculoase.

În Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, la intrarea în țară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Moldova, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 40 de ani.

În urma efectuării unui control amănunţit, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunse în compartimentul transport bagaje 4 recipiente cu agent refrigerant (freon).

Recipientele cu freon, în valoare de 1.156 de lei, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente justificative, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, microbuzul în valoare de 32.500 de lei fiind, de asemenea, indisponibilizat.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la contrabandă calificată şi transport/tranzit de substanţe şi preparate periculoase.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri