Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Mii de țigarete de contrabandă ascunse în portierele mașinii, descoperite în P.T.F. Rădăuţi Prut!

16 iulie 2018 | Infractional

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit, în urma controlului efectuat asupra unui autoturism, 7.000 ţigarete marca Ritm, de provenienţă R. Moldova, pe care un cetățean român a încercat să le introducă ilegal în ţară.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut- I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român Liliana U., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism Dacia Logan, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc şi pentru valorificarea unor informaţii, polițiștii de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit ascunse în portierele din faţă ale autovehiculului, 7.000 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor în valoare de 4.100 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri