Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Minor trimis la Iași, în stare gravă, după ce a fost atacat de câini

19 februarie 2023 | Fără categorie

Un copil în vârstă de 10 ani, din judeţul Botoşani, a ajuns în stare gravă la spital la spital după ce a fost sfâșiat de câini.  Copilul a fost atacat, în această dimineață, de trei câini, chiar sub privirile mamei,aflată la câțiva metri distanță.

Trecea pe lângă un teren împrejmuit, iar patrupedele, printre care și un ciobănesc german, au sărit gardul și l-au sfâșiat,practic, până când a căzut în șanț. Mama sa a făcut semne disperate unui șofer care trecea în zonă și acesta a sunat la 112. La sosirea ambulanței, minorul era într-o comă profundă şi prezenta numeroase plăgi muşcate.

Medicii l-au intubat și ventilat mecanic și l-au supus unor investigații cu computerul tomograf.

Dr. Ramona Guraliuc, medicul șef al UPU SMURD:

Băiatul a pierdut mult sânge, are o ureche sfâşiată şi un plămân afectat.

Medicii ieşeni vor încerca să îi replanteze urechea și să salveze viaţa copilului, însă prognosticul este unul foarte rezervat.

La rândul său, mama acestuia  a avut nevoie de îngrijiri medicale.  Polițiștii au identificat proprietarul unuia dintre câini, în persoana unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Botoşani.

Delia Nenișcu, purtătorul​ de cuvânt al IJP Botoșani​:

În acest caz a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor legale pentru prevenirea atacului canin.​

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri