Cele mai citite

loader-image
Botoșani
04:42, 19 aprilie 2024
temperature icon 4°C
cer fragmentat
Humidity 80 %
Wind 10 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 16 Km/h
Clouds Clouds: 67%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

Modern Calor începe umplerea instalațiilor de încălzire

7 septembrie 2023 | Administratie

În vederea pregătirii sistemului centralizat pentru furnizarea încălzirii în sezonul rece 2023-2024, S.C. Modern Calor S.A. a demarat pe parcursul verii lucrări de reabilitare, de întreținere şi de modernizare în vederea asigurării unei infrastructuri energetice stabile și sigure, reducând astfel poluarea mediului înconjurător, prin utilizarea de tehnologii moderne și eficiente de producere a energiei termice în cogenerare. Astfel eforturile depuse în aceste luni, au fost necesare pentru a crește calitatea serviciilor pe care le furnizăm și sperăm, ca în acest nou sezon de încălzire, să reușim să aducem confortul în casele cât mai multor botoșăneni.

S.C. Modern Calor S.A. anunţă că, începând cu data de 11 septembrie 2023, va proceda la umplerea instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor. 

La fel ca şi în anii pecedenţi, încărcarea instalațiilor se va face după un grafic eșalonat pe puncte termice, operațiunea de umplere în întreg municipiul Botoșani este programată a se finaliza la data de 22 septembrie 2023. Data operaţiunilor pentru fiecare zonă în parte va putea fi consultată atât pe site-ul Modern Calor la adresa https://moderncalor.ro/comunicate/, pe pagina de Facebook a companiei, cât și prin anunțuri care vor fi afișate la scările de bloc. 

Proprietarii care doresc să se rebranșeze la sistemul centralizat de termoficare sau care sunt deja branșați, însă mai au de efectuat reparații la instalațiile interioare de încălzire, o pot face în perioada de până la umplerea instalațiilor.

Avem rugămintea ca toți abonații, să-și finalizeze lucrările la instalațiile interioare, pentru a evita eventuale situații nedorite. 

Odată ce acestă operaţiune de umplere este finalizată, intervențiile la instalațiile care țin de sistemul centralizat de termoficare, în special debranșările, nu sunt permise, existând riscul producerii unor incidente cauzatoare de pagube materiale.

De asemenea, rugăm botoșănenii racordați la sistemul centralizat, să anunțe imediat eventualele probleme, pentru a putea interveni la remedierea lor, înaintea începerii sezonului de încălzire. 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră. Vă reamintim că aveți la dispoziție numerele de telefon 0231 537 100, 0231 515 959, 0231 535 340 și adresele de de email [email protected] , [email protected] pentru a semnala eventualele avarii.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri