Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

NEGRENI: Incendiu provocat de un scurtcircuit

15 iunie 2023 | Eveniment

Un incendiu a izbucnit, seara trecută, într-o casă din localitatea Negreni, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit. Când s-a produs evenimentul, proprietara era în grădină. A observat fumul și a sunat după ajutor la 112.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Știubieni.

Aceștia au constatat faptul că ardeau mai multe bunuri depozitate în podul casei, dar și o parte din acoperiș, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga clădire.

Incendiul a fost stins în mai puțin de o oră.

ℹ️ Pentru înlăturarea pericolului de incendiu ce poate apărea pe timpul exploatării instalației electrice, trebuie adoptate următoarele măsuri:

✔️verificați periodic instalaţia electrică, cu ajutorul personalului autorizat;

✔️ nu folosiţi prize sau întrerupătoare slăbite. În cazul în care observaţi că priza se mişcă sau că în jurul întrerupătorului există orificii libere, cereţi ajutorul unui specialist pentru schimbarea prizei/întrerupătorului şi pentru izolarea zonei respective;

✔️ nu utilizaţi aparate electrice care au conductorii de alimentare uzaţi, deterioraţi sau care nu mai au ştecher;

✔️nu alimentaţi mai mulţi consumatori electrici din acelaşi prelungitor, concomitent;

✔️ nu lăsaţi aparatele electrice sub tensiune când nu le folosiţi deoarece acestea pot fi oricând surse generatoare de incendiu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri