Cele mai citite

loader-image
Botoșani
03:21, 29 februarie 2024
temperature icon 4°C
cer acoperit de nori
Humidity 81 %
Wind 7 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 6 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 06:55
Sunset Sunset: 17:56

Ultimele Știri

Noi proiecte semnate pentru dezvoltarea municipiului Botoșani

9 ianuarie 2023 | Administratie

Proiectele în valoare totală de 58,9 milioane de lei vizează:

– Locuințe pentru tineri care provin din grupuri/comunități vulnerabile la nivelul municipiului Botoșani (16 garsoniere, 32 de apartamente de 2 camere și 16 apartamente cu 3 camere)
– Susținerea transportului alternativ prin realizarea unui circuit de piste de biciclete la nivelul municipiului Botoșani, în valoare de 11,7 milioane de lei (amenajarea a 10 kilometri de piste pentru biciclete)
– Reabilitarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale de pe străzile Independenței nr. 11, Grivița nr. 2, Săvenilor nr. 36, Independenței nr. 3, B-dul Mihai Eminescu

Până la această dată, am semnat 14 contracte de finanțare prin PNRR, în valoare totală de peste 200 milioane de lei. Urmează să semnăm și alte contracte pentru dezvoltarea municipiului Botoșani:
„Rețea de stații inteligente și modernizarea transportului public la nivelul Zonei Urbane Funcționale la nivelul Municipiului Botoșani – Orașul Bucecea”, în valoare de 7 milioane de lei (stații de autobuz dotate cu totemuri digitale, 10 automate de emitere tichete calatorii/ încărcare carduri, software e-ticketing, software informare călători), al cărui contract de finanțare a fost recent semnat de Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA)”
, a precizat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botosani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri