Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

NOVA APASERV: În atenția utilizatorilor persoane juridice

27 martie 2020 | Administratie

Clarificări asupra modului de aplicarea a prevederilor art X din OUG nr.29/2020 privind amânarea  plății pentru serviciile publice de utilități publice pentru IMM

Nova Apaserv anunță toți clienții săi persoane juridice că toate prevederile contractuale existente între aceștia și operator sunt în vigoare și aplicabile. 

Singura modalitate de a suspenda anumite clauze contractuale urmare situației de urgență în care se află întreaga ţară, este prezentarea unui Certificat pentru Situație de Urgență.

Certificatele de Situație de Urgență au ca scop susținerea operatorilor economici în relațiile cu instituțiile publice pentru obținerea, în condițiile legii, de facilități/ măsuri de sprijin ori în relațiile comerciale, ca urmare a impactului economic, financiar și social asupra activității acestora, determinat de răspândirea coronavirusului SARS–CoV-2.

În acest sens, singurele măsuri posibile, sunt doar pentru clienții posesori de astfel de certificate și reprezintă:

Continuarea serviciului în condițiile neachitării facturilor emise după decretarea stării de urgență și eventual necalcularea penalităților, doar în condițiile Legii, dar în nici un caz scutiri de facturi ce reprezintă servicii deja furnizate.

Facem mențiunea că Nova Apaserv – care este o societate comercial cu capital de stat, funcționează tot după aceleași principii economice, ale economiei de piață și nu va putea funcționa fără asigurarea unui minim cash-flow necesar aprovizionării cu materii prime și materiale, condiţie absolut necesară în această perioadă de criză.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri