Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

„Nu votăm un guvern PNL de „cîți” care recunoaște că nu vrea să dubleze alocațiile și pentru care sănătatea nu e prioritate”

6 martie 2020 | Politica

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a declarat că parlamentarii social-democrați botoșăneni vor fi prezenți în sala de Plen la votul de învestitură al Guvernului Cîțu, dar vor vota împotriva acestuia.

„Nu vom vota un Guvern PNL plin de „Cîți” care a recunoscut că nu vrea să dubleze alocațiile pentru copiii din România și pentru care sănătatea și educația nu sunt priorități. Nu avem cum să susținem adunătura de miniștrii a lui Orban reșapată de Cîțu! Rămânem consecvenți și votăm împotriva unui guvern liberal care a luat măsuri împotriva românilor! PNL își bate joc de români pentru că a venit în Parlament cu aceiași miniștrii care nu au făcut nimic altceva decât să anuleze, să blocheze și să taie toate beneficiile obținute de români în guvernările PSD”, a arătat Doina Federovici, președintele PSD Botoșani

Declarațiile senatorului Cîţu înainte de a ajunge ministrul Finanțelor Publice și premier desemnat: „Să terminăm cu propaganda! Prioritatea zero trebuie să fie sectorul privat. Nu educaţia, nu sănătatea.”

„Liberalii își schimbă premierul, dar nu și năravurile! Zero majorări de alocații și pensii în programul de guvernare a lui Cîțu! Premierul desemnat Florin Cîțu nu a făcut nicio mențiune în Programul de Guvernare cu privire la majorările de alocații și pensii. Unitatea de măsură a incompetenței liberale se măsoară în „CÎȚI”! Cîțul premier va îngropa definitiv România! Vom rămâne cu selfie-uri și datorii!”, a declarat președintele PSD Botoșani.

România are nevoie de stabilitate, de siguranță, de măsuri ferme pentru protejarea sănătății românilor, nu de aventuri politice și de combinații politicianiste ca să ajungă PNL la putere!

Liberalii au intrat deja în picaj și se vor duce la vale pentru că au mințit românii și i-au amăgit! Promisiuni multe! Zero realizări! Românii au avut ocazia să facă comparație între guvernările PSD și PNL și au realizat că toate beneficiile câștigate din 2016 până în toamna lui 2019 au fost anulate, tăiate, blocate de liberali. PNL nu mai poate da vina pe greau moștenire a guvernelor PSD, după ce au fost 4 luni la guvernare și și-au asumat în Parlament un buget construit împreună cu mentorul lor, Klaus Iohannis!

„Premierul lui Iohannis a fost prins cu mâța-n sac! Cîțu, zis Pinocchio nu știe că minciuna are picioare scurte! Prima dată Cîțul-Pinocchio a fost prins cu minciuna de BNR când a dat atacul speculativ la moneda națională! Deși Mugur Isărescu a cerut băncilor să nu-l mai angajeze pe Cîțul-Pinocchio, președintele Iohannis l-a pus ministru la Finanțe și apoi l-a desemnat prim-ministru! A doua oară, Cîțul-Pinocchio a mințit românii că totul e în regulă la Uniunea Europeană și nu e nicio problemă cu deficitul crescut artificial de PNL, imediat cum s-a instalat la putere! Cîț, cîț, câț, demisia de onoare! Cîț, cîț, câț, gata joaca cu finanțele românilor!”, a completat liderul PSD Botoșani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri