Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

O benzinărie care a crescut ieri prețul la carburanți îşi cere scuze şi înapoiază diferenţa de bani

10 martie 2022 | Stiri Nationale

Eso Petrol, una dintre benzinăriile care a crescut ieri prețul la carburanți pe fondul aglomerației de la stațiile de încărcare, și-a cerut scuze față de clienți pentru exploatarea situației şi s-a oferit să restituie diferenţa de bani de la preţul iniţial, pe baza bonului fiscal.

Aseară, Eso Petrol a afișat un preţ unitar de 9,99 lei pentru motorină şi benzină, după ce oamenii au început să facă cozi la benzinării pe fondul zvonurilor creșterii prețului carburanților.

La scurt timp, după ce oamenii au fost îndemnaţi să nu mai stea la cozi pentru că nu există niciun motiv de panică, cei de la Eso Petrol au modificat prețul și s-au întors la valoarea inițială.

„În urma deciziilor impulsive din data de 09.03.2022 la reacţia unora care au venit să alimenteze în tot felul de recipiente cantităţi foarte mari, într-un moment în care aveam informaţii de la parteneri referitoare la o creştere a preţului peste noapte cu sume însemnate şi riscul de a rămâne fără stocuri de carburant pe termen lung, fără să ne gândim la impactul asupra clienţilor de bună credinţă, vedem necesitatea de a veni cu scuzele noastre sincere, susţinute de înapoierea diferenţei de bani de la preţul iniţial la cel mărit, pe baza bonului fiscal. În speranţa că veţi reuşi să înţelegeţi reacţia noastră în condiţiile date, vă mulţumim anticipat.”, au transmis cei de la Eso Petrol.

www.antena3.ro

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri