Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Păcălit cu un permis de conducere fals

1 august 2023 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit asupra unui bărbat, cu dublă cetățenie română şi R. Moldova, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, care era fals.

În data de 01 august a.c., în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie, un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 28 de ani.
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, care avea imprimate datele de identitate și fotografia acestuia.
Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că lucrează în Marea Britanie, iar firma la care lucrează l-a trimis în Polonia, unde a aplicat la o şcoală de şoferi pentru dobândirea unui permis de conducere. A achitat suma de 280 de euro, iar după câteva luni a primit prin poştă permisul de conducere, fără a avea cunoştinţă că este fals.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri