Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Păreri diferite privind organizarea Summer Fest

20 august 2015 | Administratie

FESTIVAL 2015_640x413Proiectul a picat la vot. După aflarea rezultatului votului, Paul Onişa a făcut un apel la consilieri să fie de acord cu acest eveniment, arătând că alte oraşe din ţară organizează lunar astfel de evenimente. Potrivit alesului

local, Botoşaniul rămâne la polul sărăciei, dar are nevoie de evenimente care să mai înfrumuseţeze viaţa. Şi Gheorghe Ursuleanu s-a arătat contrariat de faptul că multe comune şi oraşe din judeţ reuşesc să organizeze manifestări de anvergură şi cel mai mai mare UAT din judeţ nu reuşeşte acest lucru. Gheorghe Ursuleanu a cerut o pauză de consultări de 5 minute şi în acelaşi timp i-a cerut Cătălinei Lupaşcu să-şi depăşească frustrarea generată de faptul că anul trecut a fost obligată să organizeze September Fest cu bani din sponsorizări şi acum vrea să plătească cu aceeaşi monedă Executivului.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri